Хотел Света София

Хотел Света София

StarsStarsStarsStars
Адрес: ул. Пиротска 18
Телефон: 02 983 17 07; 983 50 33
E-mail: reservations@svetasofia-alexanders.com
Seen
1832
FB
Точки: 0
Новият четиризвезден хотел "Света София" се намира на една от най-известните търговски улици в сърцето на София и в близост до основните административни, търговски и културни центрове.

Хотелът разполага със 156 легла, разпределени в 80 стаи и апартаменти. На разположение на гостите са 60 стандартни стаи – единични и двойни, част от тях са с междинна връзка. Налични са стаи специално оборудвани за инвалиди. Предлагат се и 5 тройни стаи, 6 луксозни стаи, 4 ексклузивни стаи със джакузи и 4 апартамента с елегантни бани с джакузи, парна баня или сауна и VIP апартамент на последния етаж с обширна тераса и впечатляващ изглед към Витоша.
С невероятен финес, комфорт и уют, ресторант "Света София" предлага 120 места и е отлично място за Вашата вечеря. Предлагат се богат избор от вина подчертавайки традиционни български ястия или вкусовете на съвременната кухня.

За бизнес срещи и контакти предлагаме две конферентни зали – Света София със 130 места и Сердика с 50 места, оборудвани с конферентна техника, Интернет - всичко необходимо за Вашето мероприятие.

При нас ще получите най-доброто обслужване с индивидуално отношение към всеки гост, според желанията и изискванията му.

Снимки Хотел Света София

Хотел Света София