Хотели Пловдив >> Хотел Беркут

Хотел Беркут

StarsStarsStars
Адрес: с. Брестник
Телефон: 0889 948 877
E-mail: reservations@hotel-berkut.com
Seen
1955
FB
Точки: 0
Хотел Беркут се намира в Родопския рид Чернатица известен още като Родопската яка на Пловдив в непосредствена близост до село Брестник на 9,5 минути от град Пловдив.

Хотел Беркут отвори врати на 15 септември 2006 г. Нашите клиенти са футболни клубове, фирми провеждащи обучения, хора които искат да избягат от сивата градска среда.

Хотел „Беркут” предлага на своите гости 22 просторни двойни стаи /2 от които мансардни/, 2 апартамента и 1 апартамент-лукс. Част от стаите са обособени за непушачи, има една стая специално пригодена за хора с увреждания.

Всички стаи и апартаменти са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, телефон, интернет достъп, мини-бар. Терасите към стаите разкриват прекрасни гледки към Пловдив и Родопа планина. Обзаведен в съвременен стил, хотел "Беркут" осигурява комфорт и чудесни условия за отмора.

На разположение на нашите гости са изискан ресторант с лятна градина и лоби бар, с възможност за ползване на безжичен интернет, както и безплатен паркинг.

Тридесетместната конферентна зала към хотелския комплекс е подходяща за провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени обучения.

СПА центърът към Хотел "Беркут" включва закрит басейн с топла вода, сауна, тангенторна вана и масажен кабинет.

Снимки Хотел Беркут

Хотел Беркут