Гранд Хотел Хебър

Гранд Хотел Хебър

StarsStarsStarsStars
Адрес: ул. Есперанто №6
Телефон: +359 896 666 644
E-mail: reservation@grandhotelhebar.net
Seen
1728
FB
Точки: 325
Хотелът е разположен в центъра на града, в непосредствена близост до сградите на Общината, Кметството, важни административни, културни и бизнес обекти.

Отсядайки в Гранд хотел „Хебър”, е почти задължително да посетите и ресторанта.
С изисканата си кухня и отлично обслужване основният ресторант осигурява прекрасна възможност на гостите на комплекса да отпразнуват своите семейни и фирмени тържества в специална атмосфера.

Незабравими ще останат спомените от Вашите празници и тържества, ще бъдат задоволени и най-претенциозните вкусове, което е гарантирано от изисканото обслужване и професионалния подход на персонала.
Капацитета на ресторанта е около 150 места.Има сепарирана VIP зала.

В компанията на тиха и спокойна музика ще се насладите на кулинарните шедьоври на майстор-готвача и сладкарските изкушения на майстор-сладкаря.
Тук ще преоткриете вкуса на стилната френска,италианска,испанска и средиземноморска кухня.
Няма да останат разочаровани и почитателите на българската традиционна кухня и още много изненади в менюто на достъпни цени.
Листата с взискателно подбрани вина ще оформи един специфичен кръг от ценители на виното.

• Лоби-барът веднага впечатлява със стилната си атмосфера - едно приятно място за кафе, питие, среща с приятели, бизнес среща.
Това е идеалното място за почивка, докато се наслаждавате на любимите си питиета в елегантна, и все пак неофициална обстановка.
Отворен е от 8.00 - 23.00 ч.

• Уиски и пура бара е мястото,където ще ви впечатлят с дискретен, изискан сервиз, професионализъм и творчество, допълнено от умело селекционираните напитки.Тук ще ви доставят търсеното удоволствие.
Изберете от богатото разнообразие топли напитки, алкохолни и безалкохолни коктейли.

* В Гранд-хотел „Хебър” можете да проведете Вашето фирмено мероприятие,семинар или бизнес-среща, тийм билдинг,обучителни курсове. Конферентна зала „Хебър” е с капацитет около 70 места.Оборудвана е с екран, мултимедия, флипчарт, озвучителна уредба, климатизация, с дневна светлина и възможност за затъмняване.
Гранд хотел „Хебър” е единственият по рода си хотел в града, с такъв капацитет и атмосфера .

Цена: 70 - 150 EUR

Снимки Гранд Хотел Хебър

Гранд Хотел Хебър
Единична стая
Двойна стая
Двойна стая лукс
Студио
Студио
Апартмент стандарт всекидневна
Апартамент стандарт спалня
Апартамент лукс всекидневна
Апартамент лукс спалня
Ресторант
Ресторант Зала 1
Конферентна зала
Конферентна зала
Фитнес