Детски летен лагер за родители, възможно ли е?

Детски летен лагер за родители, възможно ли е
Повечето от вас, като вече възрастни хора, навярно си спомнят като като деца са ходели в детски лагери и колко са се забавлявали. Несъмнено това са спомени за цял живот. Спомените за игрите, забавленията, учебните уроци, дори за хотела, другите деца, вероятно още е жив в съзнанието ни, макар че отдавна вече не сме деца.
Всеки родител, който е преживял тази магия от сплотения колективен лагерен дух, се опитва, като възрастен, да осигури подобни положителни преживявания и за детето си.

Зелено училище в планината
Летният детски лагер сред красивата планинска природа и чист въздух е сред най-предпочитаните варианти на детски лагер.

Често лагерите са съчетание с изучаване на чужд език или някакво хоби, затова е формата на лагера е организиран от 2 до 6 часа активно обучение по предмета и изобилни извънкласни занимания.

Какви могат да бъдат заниманията? В планинския детски лагер, разбира се, са застъпени дейности, които са свързани с природните богатства на местността. Така например често срещан избор са планинските преходи (разбира се в компанията на опитен водач), пикник в планината, планинско колоездене, скално катерене (разбира се обезопасено), конна езда, игри като федербал, народна топка, пейнтбол и много, много други.

Детски летен лагер за родители, възможно ли е

Летен лагер в Банско
Банско е едно от любимите ни градчета, чудесен избор както за зимен туризъм, така и за летен. Разположен е само на 2 часа път с кола от София, в подножието на внушителната планина Пирин и близо до Благоевград. Любопитното за Банско е, че е успял да съхрани Възрожденския си облик, но и да изгради нова модерна визия. Това е град, който свръзва миналото и сегашното в една възхитителна и колоритна картина.
През зимата, както се досещате, в града прииждат хиляди туристи любители на зимните спортове, за да наблюдават зрелищния финал на Световното първенство по ски и/или за да покарат своите любими сноуборд или ски.

Но не бива да се забравя, че като отлично уреден град Банско има много какво да предложи на своите гости и през летните месеци. През лятото планинските преходи са още по-впечатляваща, а гледката още по-спираща дъха. Туристическите и еко пътеки са многобройни и ще ви отведат несъмнено до някое приказно красиво местенце.
Освен планинските занимания в самия център на града се провеждат ежегодно различни събития, с които интересът към Банско никога не стихва.

Когато говорим за детски летен лагер в Банско, това би било чудесна дестинация именно, заради планинските активности, с които децата могат да се забавляват.
Освен това в луксозния петзвезден Лъки Банско СПА & Релакс, където се провежда езиков лагер за деца наречен ЛъкиКидс, вие като родители също може да се включите.
Апартхотелът предлага опцията записване на дете в лагера заедно с придружител. Така паралелно, докато детето се обучава в лагера и се забавлява с връстниците си, вие може да се възползвате от луксозните условия, особено от реновирания ултра модерен СПА център.

Детски летен лагер за родители, възможно ли е

Ако се ориентирате към летните месеци, особено юли и август, в Банско може да посетите многобройни събития като сред тях най-известни са може би Международния Джаз Фестивал, Опера фест, Лятната кино-мания под звездите, Хип хоп турне на известни изпълнители от този стил, за любителите на фолклорната музика фестивалът Фолклорна магия и много, много други.

Детски летен лагер за родители, възможно ли е

Съчетайте една незабравима за вас и детето ви ваканция през лятото в приказно красивия Банско! Насладете се на многобройни развлечения като опознаване на културно-историческите паментици на културата, църквите, къщите музеи на видни български дейци, отбийте се непременно в заведение с традиционна банска кухня, за да опитате някой от специалитетите на града, насладете се на аква комплекс Леонардо, в който ще отпочивате под слънчевите лъчи, релаксирайте в модерния СПА комплекс на Лъки Банско СПА & Релакс. Забравете за грижите и умората от делника, а за детето ще се погрижат подобаващо в един от най-добрите лагери за деца в България - ЛъкиКидс
22.5.2019