Хотел Салт Палас

Хотел Салт Палас

StarsStarsStarsStars
Адрес: ул. Три уши 8
Телефон: 02 98 89 070
E-mail: reservation@saltpalacehotel.com
Seen
1348
FB
Точки: 0
Разположен в центъра на София в близост до основни административни, финансови учреждения, търговски центрове, културни забележителности на града и на 20 мин. от аерогара София, хотел “Салт Палас” предлага всичко за Вашето бизнес пътуване и почивка.

Хотел Салт Палас разполага с 27 модерно обзаведени стаи, от които 10 единични, 5 двойни стандартни, 5 двойни луксозни, 6 апартамента и 1 луксозен апартамент, оборудвани с централен климатик, мини бар, сейф за ценности, сешоар, електронно-магнитна система на заключване. За бизнес среща или семинар хотелът предлага конферентна зала с капацитет 30 места, както интернет достъп, копирни и факс услуги.

С уютната си и изискана атмосфера, ресторантът с 35 места, е подходящ за организиране на партита, сватби и коктейли.

В лоби бара на хотела, привличащ вниманието с оригинален дизайнерски интериор, може да се насладите на разнообразие от изискани питиета и професионално обслужване.

Спортния център разполага с модерно оборудван фитнес, сауна, джакузи, солариум. Екип от специалисти ще се погрижи за здравето и доброто самочувствие на гостите, предлагайки различни видове масажи и терапии, както и индивидуални тренировъчни програми.

Хотел Салт Палас предлага още:
- Рум сервиз
- Пране
- Гладене
- химическо чистене
- ползване на паркинг и подземен

Снимки Хотел Салт Палас

Хотел Салт Палас