Хотели >> Хотел Язовир Кърджали

Хотел Язовир Кърджали

StarsStarsStars
Адрес: Зона за отдих и туризъм Енчец
Телефон: 0885 645 230
E-mail: hotelyazovirkardjali@abv.bg
Seen
1583
FB
Точки: 0
Бутиков хотел Язовир Кърджали се намира на брега на язовир Кърджали, на 18 км от Перперикон, на 28 км от Татул и на 4,5 км от град Кърджали.

Разполага с 8 луксозни бутикови стаи и 4 апартамента. Всяка стая е оборудвана с плазмен телевизор, безжичен интернет, Булсат-ком, джакузи, климатик, камина, тераса с великолепен панорамен изглед към язовир Кърджали.
Стаите разполагат също с удобни разтегателни дивани – тип спалня. Апартаментите са с големина 70 кв.м до 85 кв.м. Разполагаме и с апартаменти оборудвани със собствена сауна. Апартаментите са с изключително луксозно и бутиково обзавеждане. За комфорта на нашите посетители апартаментите имат вградени кухни с пълно кухненско оборудване – фурна с керамични котлони, съдомиялна, пералня и хладилник. Апартаментите разполагат с два плазмени телевизора, климатик, камина, джакузи и огромни тераси с панорамен изглед към язовир Кърджали . Всеки апартамент разполага и с комфортен разтегателен диван тип – спалня.

Към бутиков хотел “Язовир Кърджали” функционира най-модерния спа-център в Източните Родопи. Хотелът ползва услугите на масажиста на националния отбор по гребане.
Видове масажи и терапии, които предлагаме:
- класически масаж
- релаксиращ масаж
- козметичен масаж
- медо-терапевтичен масаж
- масаж с шоколадово олио
- масаж с кафе-олио
- шоколадов-антицелолетин масаж
- масаж със сол от Мъртво море
- шоколадова терапия
- кафе-терапия
- винотерапия
- пилинг
Хотелът разполага с 2 басейна - за възрастни и за деца. Гостите ни могат да се отдадат на релаксация в сауни, парни бани, джакузита и ароматотерапия.