Комплекс "Галерия"

Комплекс "Галерия"

StarsStarsStars
Адрес: ул. "Славянска" 2 Б
Телефон: + 359 886 508080
E-mail: galeria@planex.bg
Seen
1709
FB
Точки: 280
ХОРАТА СЕ УМОРЯВАТ, ДОКАТО ТЪРСЯТ СВОЯТА ПОЧИВКА."
/английска мъдрост/


За Вашата семейна почивка на море в Обзор, апарт хотелът „Галерия” предлага уют и спокойствие в атмосферата на типичната лятна вила с гледка към Черно море.

Вие и Вашите деца ще се почувствате комфортно и спокойно в комплекса от затворен тип с контролиран достъп и денонощна охрана. Просторният вътрешен парк, кътове за отдих и разхлада създават отлични условия за почивка и разходки и игри. Детският кът и басейн в комплекса, както и анимацията, която предлагаме ще зарадват всяко семейство и ще направят почивката Ви наистина разнообразна и още по-приятна.

„Галерия” предлага идеалната комбинация от хотелски условия и домашен уют чрез своите напълно обзаведени студия и апартаменти * с една или две спални, снабдени с кабелна телевизия и интернет. На разположение на гостите на комплекса са външен басейн за възрастни и деца, бистро, наем на велосипеди, фитнес, тенис на маса.

Посещавайки “Галерия”, Вие ще се озовете в модерен курорт на място с 3 хилядна история, доказателства за която са видими в останките от древноримския храм на Юпитер, запазени в центъра на града.

* Апартаментите под наем в Обзор, в к-с "Галерия" разполагат с напълно оборудвана кухня: хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, всички необходими кухненски прибори и съдове за хранене и приготвяне на храна, климатик, собствен бойлер и всички удобства, предразполагащи туристите да се чувстват като у дома си по време на своята почивка в Обзор.

* Дължи се еднократна такса почистване след освобождаване на апартамента за престой над 3 нощувки - 20.00 лв. за студио и апартамент с една спалня и 40.00 лв. за апартамент с две спални.

Тридневен пакет:

123.00 лв. – включва 3 нощувки в студио (2+1), трапезария с оборудвана кухня и безплатно ползване на външен басейн, фитнес, Wi- Fi, детска площадка и паркинг.

153.00 лв. – включва 3 нощувки в апартамент (2+2) с една спалня, трапезария с оборудвана кухня и безплатно ползване на външен басейн, фитнес, Wi- Fi, детска площадка и паркинг.

Петдневен пакет:

200.00 лв. – включва 5 нощувки в студио (2+1), трапезария с оборудвана кухня и безплатно ползване на външен басейн, фитнес, Wi- Fi, детска площадка и паркинг.

250.00 лв. – включва 5 нощувки в апартамент (2+2) с една спалня, трапезария с оборудвана кухня и безплатно ползване на външен басейн, фитнес, Wi- Fi, детска площадка и паркинг


Цена: 55 - 153 BGN

Снимки Комплекс "Галерия"

Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"
Комплекс "Галерия"