Хотели >> хотел Дунав

хотел Дунав

StarsStarsStars
Адрес: ул."Еделвайс", 3
Телефон: +35994600 174
E-mail: hotel_dunav@abv.bg
Seen
1878
FB
Точки: 215
Хотел Дунав е съвременен градски хотел с перфектно разположение в центъра на Видин близо до градския крайречен парк. Тризвездният хотел предлага на своите гости съвременен комфорт и безупречно обслужване. Смелите форми и интригуващите комбинации от цветове в интериора на Хотел Дунав създават свежа и приятна обстановка, а разнообразните удобства в стаите и гарантират спокойствие и приятен престой в хотела.

Хотел Дунав предлага разнообразни възможности за настаняване на своите гости. Те могат да избират измежду 4 единични и 26 двойни стаи,4 фамилни, 4тройни стаи и 8 апартамента. Всеки тип стая и апартамент се отличава с характерен тематичен интериор и предоставя всички необходими удобства за пълноценен отдих.

На разположение на гостите на Хотел Дунав е и приятен лоби бар със запленяващ интериор. Освен за срещи от частен характер, лоби барът е чудесен избор за провеждане и на делови срещи в тесен кръг. На своите гости той осигурява голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки, безжичен достъп до интернет и приятна атмосфера.
Хотел Дунав разполага с ресторант,който се отличава със своя елегантен декор и изключителна кухня. Тук дискретното професионално обслужване е в хармония с тиха музика и романтичната атмосфера.

Цена: 44 - 92 BGN

Снимки хотел Дунав

хотел Дунав
хотел Дунав
хотел Дунав
хотел Дунав
хотел Дунав
хотел Дунав
хотел Дунав