"Старият град"

"Старият град"

StarsStarsStars
Адрес: ул."Княз Борис I" №2
Телефон: 094/600023
E-mail: oldtown_vd@abv.bg
Seen
1720
FB
Точки: 215
Семеен хотел Старият град, Видин разполага с леглова база от 19 места.

Изключително стилен и уютен, хотел "Старият град" във Видин ще Ви очарова със стар градски стил и гостоприемство, на което вече пета година се наслаждават както многобройните му постоянни гости, така и случайно открилите това райско кътче - малка перла в короната на крайдунавския град.

Хотелът е разположен в идеалния център на града - срещу портата на стария град "Стамбол капия" , заема цял етаж от реставрирана стара къща, построена през 1908 година от богат видински търговец за многобройната му челяд. Предлаганата "ЗАКУСКА ЗА ШАМПИОНИ" ще даде чудесен старт на Вашия ден, а непосредствената близост на всички интересни места във Видин, като Градския парк, Художествената галерия, Театъра, Търговската улица и река Дунав ще направи престоя Ви запомнящ се и ще Ви накара да се върнете отново - защото "Дунав тече - ВИДИН ОСТАВА".

Едно истинско място за ценители, в което /по отзивите на един забележителен гост - американския посланик г-н Джон Байърли/ "престоят е комфортен и запомнящ се и всичко е първокласно".

Цена: 60 - 120 BGN

Снимки "Старият град"

"Старият град"